Overige diensten

Overige diensten

Bij Zekerz kun je ook terecht voor vragen en advies op het gebied van aankoopbegeleiding, consumptief krediet en Lease.

Aankoopbegeleiding

Het kopen van een huis is een grote beslissing, een aankoop die de meeste mensen maar een paar keer in hun leven doen. De woningmarkt is continu in beweging en is voor de meeste mensen een onbekend terrein. Daarom is het verstandig om je door een van de mensen van Zekerz hierin bij te laten staan. Wij begeleiden je tijdens de bezichtigingen en adviseren je over de staat en waarde van de woning, wij voeren de onderhandelingen, controleren de koopakte voor je en begeleiden het proces richting de notaris. Neem contact op, om een afspraak in te plannen.

Lease

Financial lease is een flexibele oplossing om te investeren in bijna alle mogelijke bedrijfsmiddelen: lasrobot tot fitnessapparaat en van auto tot vrachtwagen. Met lease beschik je snel over het bedrijfsmiddel zonder in een keer een grote uitgave te hoeven doen. Zo behoud je je maximale financieringsruimte. Wij helpen je graag een keuze te maken welke maatschappij in jouw situatie de beste optie is.

Consumptief krediet

Heb je geld nodig voor een grote aankoop zoals bijvoorbeeld een auto of boot? Dan biedt consumptief krediet hiervoor wellicht een uitkomst. Wij gaan samen met je kijken wat voor soort lening er het beste bij u past. 

Wij werken samen met bijna alle kredietverstrekkers die er op de markt zijn, en kunnen daarom ook hierin het beste aanbod voor je selecteren.

banner728x90_Lease_Nederland.gif